Skip to main content

Extra vastgoedmarketingdiensten

Maak van uw project geen last, wel een vlot lopend traject

Vastgoedfotografie voor een goede eerste indruk

Goede vastgoedfoto’s spelen een belangrijke rol bij de online start van de verkoop van uw vastgoed. Potentiële kopers bezoeken eerst verschillende immosites vóór ze een pand gaan bezoeken.
De eerste indruk is dus van essentieel belang.

Wij voorzien professionele, heldere foto’s die de pluspunten van uw vastgoed in de kijker zetten. Zo krijgt u meer bezichtigingen en kunt u uw woning sneller verkopen.

Vastgoedfotografie: 135,00 € excl. 21% BTW
voor een ca. 20 digitale foto’s 

Volledige ontzorging bij verkoop vastgoed

Een aantrekkelijke vastgoedpresentatie komt er niet enkel door meubels te verplaatsen of tijdelijk te huren. Vaak moet eerst opgeruimd en achterstallig klus- of herstelwerk verricht worden. Is dit extra werk waarvan u niet weet hoe eraan te beginnen? Of waarvoor u geen tijd heeft?

Ook hiervoor kan u bij de ProjectRegisseur terecht. Door onze ervaring en professionaliteit zijn we gegroeid naar een “all in one”-service. We bieden u het volledige stylingproject van A tot Z aan en dat met slechts één aanspreekpunt.

Ons doel is u te ontzorgen. Zo kan u zich volop concentreren op de belangrijke dingen, zoals een snelle en goede verkoop of verhuur van uw vastgoed.


Wij doen het voor of samen met u:

  • De Schoonmaak- en OpruimRegisseur: leeghalen van de woning, schoonmaak, afvalverwijdering…

  • De KlusRegisseur: kleine herstellingen, schilder- en opfrissingswerken

  • De VerhuisRegisseur: coördinatie, planning en uitvoering van de verhuis, tijdelijke opslag…