Over ons

Geesteskind van creatief brein Bjorn Vankeirsbilck

Bjorn wist als kind al dat hij iets met interieur zou doen. Als jonge snaak was hij al bezig met sfeer creëren, meubels verplaatsen en een andere look maken met het materiaal dat hij voorhanden had.

Na zijn marketingstudies ging hij in de bedrijfswereld aan de slag en specialiseerde hij zich in verkoopmanagement. Om aan zijn passie voor interieur en decoratie te voldoen, richtte hij in 2007 AdHoc-Projects op. In eerste instantie om renovatie- en stylingprojecten voor familie, vrienden en kennissen uit te werken. Al snel volgde de vraag om commerciële opdrachten in regie te realiseren: de ProjectRegisseur was geboren.

Om zijn klanten perfect te kunnen adviseren, volgde Bjorn aanvullende interieuropleidingen en trainingen. Zo werden kennis, vakbekwaamheid en een stevig onderbouwd advies het uithangbord van de ProjectRegisseur.

Mee door zijn 13 jaar ervaring in eventstyling en -management voor de Sportpaleis Group leerde Bjorn het belang kennen van beleving en goede indrukken voor een bezoeker of potentiële koper.

Passie met waarden en normen

De ProjectRegisseur staat met zijn “all in one”-service voor kwaliteit, betrouwbaarheid en samenwerking. U kan rekenen op een totale ontzorging van uw project, van aanvraag tot en met uitvoering.

We zetten in onze aanpak onze waarden centraal, hoe groot of klein ook het project, hoe beperkt of ruim ook het budget. We verwachten hetzelfde van onze medewerkers en partners.

GEDREVEN
Niets is ons te veel of te gek. We passen ons aan waar nodig. We nemen verantwoordelijkheid en zijn flexibel voor onvoorziene situaties. Open en eerlijke communicatie is een must.

DOELGERICHT
Projecten pakken we professioneel en kwalitatief aan. Hierbij tonen we ons georganiseerd, hands-on, transparant en vooruitdenkend.

MENSELIJK
Op een hulpvaardige en betrokken manier werken we respectvol samen. 

We stage to get it sold 
or
We stage to live in

 • Goed nieuws, ons huis is verkocht aan de vraagprijs. We hadden nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Bedankt voor alle hulp bij het opruimen en de mooie foto’s. Jullie zijn geweldig.
  Fam. Vanseveren - Maasmechelen (verkoopcoaching Walk, Talk & Do)
 • Bjorn, ik kan niet genoeg zeggen hoe blij wij waren dat je ons bijstond bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Het zag er inderdaad verouderd uit maar met jullie meubels zou ik er bijna zelf terug gaan wonen. Het huis is afgelopen vrijdag verkocht aan een jong koppel, een hoofdstuk dat we kunnen afsluiten. Laat je weten wanneer je alles komt ophalen. Merci.
  Fam. Trippaerts - Tessenderlo (OpruimRegisseur & Verhuur meubelpakket Relax)
 • Ik was eerst sceptisch om aan styling te doen voor mijn appartement.  Maar nu ik het zelf heb kunnen ondervinden en het getekend contract op zak heb, zeg ik overtuigend en welgemeend BEDANKT. Zelfs mijn makelaar was onder de indruk.
  Maarten C. - Beringen (verhuur meubelpakket Relax)
 • Het was voor ons de eerste keer om met jullie meubelpakketten te werken en het resultaat mocht er zijn. We kregen zeer veel positieve reacties en het appartement voelt direct huiselijk aan. Top service en tot een volgende opdracht.

  Bouwonderneming Verhelst - Diest (verhuur meubelpakket Relax)

 • Maatsch. zetel: Genkerweg 67 - 3690 Zutendaal

 • Magazijn I: Visserstraat  - 3500 Hasselt

 • Magazijn II: Weg naar Zutendaal - 3630 Maasmechelen

 • BTW BE 0893 221 827

webdesign door Webcube, grafisch bureau