Skip to main content

Over de ProjectRegisseur

Geesteskind van creatief brein Bjorn Vankeirsbilck

Bjorn wist als kind al dat hij iets met interieur zou doen. Als jonge snaak was hij al bezig met sfeer creëren, meubels verplaatsen en een andere look maken met het materiaal dat hij voorhanden had.

Na zijn marketingstudies ging hij in de bedrijfswereld aan de slag en specialiseerde hij zich in verkoopmanagement. Om aan zijn passie voor interieur en decoratie te voldoen, richtte hij in 2007 AdHoc-Projects op. In eerste instantie om renovatie- en stylingprojecten voor familie, vrienden en kennissen uit te werken. Al snel volgde de vraag om commerciële opdrachten in regie te realiseren: de ProjectRegisseur was geboren.

Om zijn klanten perfect te kunnen adviseren, volgde Bjorn aanvullende interieuropleidingen en trainingen. Zo werden kennis, vakbekwaamheid en een stevig onderbouwd advies het uithangbord van de ProjectRegisseur.

Mede door zijn 13 jaar ervaring in eventstyling en -management voor de Sportpaleis Group leerde Bjorn het belang kennen van beleving en goede indrukken voor een bezoeker of potentiële koper.

Passie met waarden en normen

De ProjectRegisseur staat met zijn “all in one”-service voor kwaliteit, betrouwbaarheid en samenwerking. U kan rekenen op een totale ontzorging van uw vastgoedstylingproject, van aanvraag tot en met uitvoering.

We zetten in onze aanpak onze waarden centraal, hoe groot of klein ook het project, hoe beperkt of ruim ook het budget. We verwachten hetzelfde van onze medewerkers en partners.

GEDREVEN
Niets is ons te veel of te gek. We passen ons aan waar nodig. We nemen verantwoordelijkheid en zijn flexibel voor onvoorziene situaties. Open en eerlijke communicatie is een must.

DOELGERICHT
Projecten pakken we professioneel en kwalitatief aan. Hierbij tonen we ons georganiseerd, hands-on, transparant en vooruitdenkend.

MENSELIJK
Op een hulpvaardige en betrokken manier werken we respectvol samen. 

We stage to get it sold 
or
We stage to live in