Skip to main content

Interieurstyling

Een mooi interieur waarin u zich thuis voelt

De ProjectRegisseur biedt meer dan vastgoedstyling alleen. De ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan en de vakexpertise die we daarbij hebben opgebouwd, hebben ons geleerd hoe het moet én vooral hoe het niet moet.

Bij vastgoedstyling maken we van een ‘thuis’ een aantrekkelijk huis voor verkoop. Bij interieurstyling doen we net het tegenovergestelde

Interieurstyling op maat van u en uw gezin

De ProjectRegisseur pakt de styling van uw interieur anders aan. Onze visie is dat een mooi interieur realistisch en leefbaar moet zijn en moet voldoen aan uw dagelijkse noden en behoeftes. Te vaak focust men alleen op het visuele en esthetische aspect van het interieur. Wij daarentegen vertrekken bij interieurstyling vanuit uw profiel, uw dagelijkse gewoontes en de manier waarop u in uw huis leeft.

Uw gezinssituatie, levensstijl, huisgewoontes, de omvang en het frequentiegebruik van de leefruimtes vormen het fundament van een goeddoordacht interieurconcept.  Dit concept vertalen we, rekening houdend met uw persoonlijke smaak, budget en stijl, in een harmonisch advies- en/of interieurplan. Dit plan kan aangevuld worden met kleuradvies, een meubelplan,  een ‘moodboard’ en 3D-visualisaties.

Elk project is verschillend. Daarom werken we altijd op maat van de klant. Van ontwerp over coördinatie tot de opvolging van het eindresultaat, zowat alles is bespreekbaar. Een klein of groot project? We bepreken het graag met u.

OPRUIM & ORGANISATIE VAN UW INTERIEUR

Een opgeruimde kamer geeft innerlijke rust en maakt gelukkiger

Bent u van nature georganiseerd of bent u eerder chaotisch van aard en verlangt u naar meer structuur in uw dagelijkse leven?  Eraan beginnen lijkt soms een onhaalbare opdracht.  Vaak is gewoon dat ene duwtje in de rug nodig.

Onze opruim- en organisatieregisseuse Tamara is graag uw steun. Ze toont u de weg om meer overzicht, orde, rust en harmonie te creëren. Haar “hands-on”-aanpak met praktische tips, advies, tricks & tools zorgt ervoor dat die overvolle zolder, kelder of leefruimte in geen tijd opgeruimd is, zodat u kan genieten van de belangrijke dingen.