Interieurstyling

De ProjectRegisseur biedt meer dan vastgoedstyling alleen. De ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan en de vakexpertise die we daarbij hebben opgebouwd, hebben ons geleerd hoe het moet én vooral hoe het niet moet.

Bij vastgoedstyling maken we van een ‘thuis’ een aantrekkelijk huis voor verkoop. Bij interieurstyling doen we net het tegenovergestelde

WE LEVEN NIET IN EEN INTERIEURMAGAZINE

De ProjectRegisseur pakt de styling van uw interieur anders aan. Onze visie is dat een mooi interieur realistisch en leefbaar moet zijn en moet voldoen aan uw dagelijkse noden en behoeftes. Te vaak focust men alleen op het visuele en esthetische aspect van het interieur. Wij daarentegen vertrekken vanuit uw profiel, uw dagelijkse gewoontes en de manier waarop u in uw huis leeft.

Uw gezinssituatie, levensstijl, huisgewoontes, de omvang en het frequentiegebruik van de leefruimtes vormen het fundament van een goeddoordacht concept.  Dit concept vertalen we, rekening houdend met uw persoonlijke smaak, budget en stijl, in een harmonisch advies- en/of interieurplan. Dit plan kan aangevuld worden met kleuradvies, een meubelplan,  een ‘moodboard’ en 3D-visualisaties.

Elk project is verschillend. Daarom werken we altijd op maat van de klant. Van ontwerp over coördinatie tot de opvolging van het eindresultaat, zowat alles is bespreekbaar. Een klein of groot project? We bepreken het graag met u.

Een doordachte en praktisch gestylede woning maakt ruimte voor het creëren van herinneringen

Opruim- & OrganisatieRegisseur

Een opgeruimde kamer geeft innerlijke rust en maakt gelukkiger

Bent u van nature georganiseerd of bent u eerder chaotisch van aard en verlangt u naar meer structuur in uw dagelijkse leven?  Eraan beginnen lijkt soms een onhaalbare opdracht.  Vaak is gewoon dat ene duwtje in de rug nodig.

Onze opruim- en organisatieregisseuse Tamara is graag uw steun. Ze toont u de weg om meer overzicht, orde, rust en harmonie te creëren. Haar “hands-on”-aanpak met praktische tips, advies, tricks & tools zorgt ervoor dat die overvolle zolder, kelder of leefruimte in geen tijd opgeruimd is, zodat u kan genieten van de belangrijke dingen.

 • Goed nieuws, ons huis is verkocht aan de vraagprijs. We hadden nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Bedankt voor alle hulp bij het opruimen en de mooie foto’s. Jullie zijn geweldig.
  Fam. Vanseveren - Maasmechelen (verkoopcoaching Walk, Talk & Do)
 • Bjorn, ik kan niet genoeg zeggen hoe blij wij waren dat je ons bijstond bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Het zag er inderdaad verouderd uit maar met jullie meubels zou ik er bijna zelf terug gaan wonen. Het huis is afgelopen vrijdag verkocht aan een jong koppel, een hoofdstuk dat we kunnen afsluiten. Laat je weten wanneer je alles komt ophalen. Merci.
  Fam. Trippaerts - Tessenderlo (OpruimRegisseur & Verhuur meubelpakket Relax)
 • Ik was eerst sceptisch om aan styling te doen voor mijn appartement.  Maar nu ik het zelf heb kunnen ondervinden en het getekend contract op zak heb, zeg ik overtuigend en welgemeend BEDANKT. Zelfs mijn makelaar was onder de indruk.
  Maarten C. - Beringen (verhuur meubelpakket Relax)
 • Het was voor ons de eerste keer om met jullie meubelpakketten te werken en het resultaat mocht er zijn. We kregen zeer veel positieve reacties en het appartement voelt direct huiselijk aan. Top service en tot een volgende opdracht.

  Bouwonderneming Verhelst - Diest (verhuur meubelpakket Relax)

 • Maatsch. zetel: Genkerweg 67 - 3690 Zutendaal

 • Magazijn I: Visserstraat  - 3500 Hasselt

 • Magazijn II: Weg naar Zutendaal - 3630 Maasmechelen

 • BTW BE 0893 221 827

webdesign door Webcube, grafisch bureau