Formule

Verkoopcoaching

Walk & Talk

Eén van onze Regisseurs komt ter plaatse om uw woning zowel binnen als buiten te evalueren. Samen doorlopen we alle ruimtes en bekijken we deze door de ogen van een potentiële koper. Ondertussen krijgt u mondeling advies over elke kamer om zelf een optimale styling te creëren. We maken foto’s als hulpmiddel om de pijnpunten vast te leggen. Deze worden u digitaal toegezonden na het bezoek, samen met een document vol handige tips voor bezichtigingen.

Indien nodig maken we een offerte op voor extra diensten zoals leeg- en schoonmaken of kleine herstellingswerken.

175,00 € excl. 21% BTW* 

Optie: Inclusief uitgeschreven rapport met adviezen en actieplan per kamer waar u zelf mee aan de slag kan + 90,00 €, excl. 21% BTW

Walk, Talk & Do

Een van onze regisseurs komt ter plaatse om uw woning zowel binnen als buiten te evalueren. Samen doorlopen we alle ruimtes en bekijken we deze door de ogen van een potentiële koper en nemen we foto’s. Enkele dagen later ontvangt u een uitgeschreven rapport met de te ondernemen stappen.

In een onderling afgesproken vervolgafspraak komt onze regisseur een halve dag langs om samen met u de woning te depersonaliseren en te herschikken met uw eigen meubels en decoratie  (al dan niet aan te vullen met onze meubel en deco-pakketten).
U ontvangt na de restyling ongeveer een 20 digitale foto’s waarmee u aan de slag kan op de digitale media.

495,00 € excl. 21% BTW*
inclusief 10 verhuisdozen

* verplaatsingskosten > 50 km = € 0.34/km - betreft een woning t.e.m. 3 slaapkamers, studio of klein appartement = extra korting

Wij zijn er voor u

Bij de ProjectRegisseur bepaalt u zelf hoe ver u wenst te gaan. Kan u onze expertise en coördinatie gebruiken bij schoonmaak-, reparatie-, schilder- of andere kluswerken...?
We zijn er voor u.

Dankzij ons professioneel netwerk en onze eigen techniekers vindt u bij ons alles onder 1 dak. Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen.

 • Goed nieuws, ons huis is verkocht aan de vraagprijs. We hadden nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Bedankt voor alle hulp bij het opruimen en de mooie foto’s. Jullie zijn geweldig.
  Fam. Vanseveren - Maasmechelen (verkoopcoaching Walk, Talk & Do)
 • Bjorn, ik kan niet genoeg zeggen hoe blij wij waren dat je ons bijstond bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Het zag er inderdaad verouderd uit maar met jullie meubels zou ik er bijna zelf terug gaan wonen. Het huis is afgelopen vrijdag verkocht aan een jong koppel, een hoofdstuk dat we kunnen afsluiten. Laat je weten wanneer je alles komt ophalen. Merci.
  Fam. Trippaerts - Tessenderlo (OpruimRegisseur & Verhuur meubelpakket Relax)
 • Ik was eerst sceptisch om aan styling te doen voor mijn appartement.  Maar nu ik het zelf heb kunnen ondervinden en het getekend contract op zak heb, zeg ik overtuigend en welgemeend BEDANKT. Zelfs mijn makelaar was onder de indruk.
  Maarten C. - Beringen (verhuur meubelpakket Relax)
 • Het was voor ons de eerste keer om met jullie meubelpakketten te werken en het resultaat mocht er zijn. We kregen zeer veel positieve reacties en het appartement voelt direct huiselijk aan. Top service en tot een volgende opdracht.

  Bouwonderneming Verhelst - Diest (verhuur meubelpakket Relax)

 • Maatsch. zetel: Genkerweg 67 - 3690 Zutendaal

 • Magazijn I: Visserstraat  - 3500 Hasselt

 • Magazijn II: Weg naar Zutendaal - 3630 Maasmechelen

 • BTW BE 0893 221 827

webdesign door Webcube, grafisch bureau