Skip to main content

Formule

Verkoopcoaching

Verkoopcoaching: Walk & Talk

Eén van onze vastgoedstylisten komt ter plaatse om de inrichting van uw woning zowel binnen als buiten te evalueren. Samen doorlopen we alle ruimtes en bekijken we deze door de ogen van een potentiële koper. Ondertussen krijgt u mondeling advies over elke kamer om zelf een optimale styling te creëren. We maken foto’s van uw vastgoed als hulpmiddel om de pijnpunten vast te leggen. Deze worden u digitaal toegezonden na het bezoek, samen met een document vol handige tips voor bezichtigingen in uw woning.

Indien nodig maken we een offerte op voor extra diensten zoals leeg- en schoonmaken van uw woning of kleine herstellingswerken.

175,00 € excl. 21% BTW* 

Optie: Inclusief uitgeschreven rapport met adviezen en actieplan per kamer waar u zelf mee aan de slag kan + 90,00 €, excl. 21% BTW

Verkoopcoaching: Walk, Talk & Do

Een van onze interieurstylisten komt ter plaatse om het interieur en exterieur van uw woning te beoordelen. Samen bekijken we uw vastgoed door de ogen van een potentiële koper en nemen we foto’s. Enkele dagen later ontvangt u een uitgeschreven rapport met de te ondernemen stappen om uw woning verkoopklaar te maken.

In een onderling afgesproken vervolgafspraak komt onze vastgoedstylist een halve dag langs om samen met u de woning te depersonaliseren en te herschikken met uw eigen meubels en decoratie  (al dan niet aan te vullen met onze huurmeubels en decoratiepakketten).
U ontvangt na de restyling ongeveer 20 digitale foto’s die u online kunt plaatsen in uw vastgoedadvertentie.

495,00 € excl. 21% BTW*
inclusief 10 verhuisdozen

* verplaatsingskosten > 50 km = € 0.34/km - betreft een woning t.e.m. 3 slaapkamers, studio of klein appartement = extra korting

Alles voor het verkoopklaar maken van uw vastgoed onder één dak

De Projectregisseur: vastgoedstyling
De Projectregisseur: vastgoedstyling

Bij de ProjectRegisseur bepaalt u zelf hoe ver u wenst te gaan. Kan u onze expertise en coördinatie gebruiken bij schoonmaak-, reparatie-, schilder- of andere kluswerken...?

We zijn er voor u.

Dankzij ons professioneel netwerk en onze eigen techniekers vindt u bij ons alles onder 1 dak. Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen.