Skip to main content

Vastgoedstyling

WAT IS VASTGOEDSTYLING?

Vastgoedstyling, home staging of verkoopstyling is een bewezen effectieve manier van vastgoedmarketing.

Verkoopstorende elementen worden weggehaald en met een minimale investering in huurmeubels en/of kartonnen meubelen krijgt uw vastgoed of woning een eigentijdse neutrale inrichting en restyling, met als doel zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken.

Cijfers tonen aan dat door vastgoedstyling een pand 6 keer sneller verkocht kan worden en er een meerwaarde van wel 15% mogelijk is ten opzichte van de gemiddelde verkoopprijs.

VASTGOED SNELLER VERKOPEN
AAN DE BESTE PRIJS

Met de projectregisseur van TE KOOP naar VERKOCHT

Waarom vastgoedstyling?

  • 80% van de mensen heeft geen ruimtelijk inzicht, een geringe fantasie of weinig inlevingsvermogen

  • vastgoedstyling toont het potentieel en de ware grootte van uw pand

  • sfeer en gezelligheid doet kopen

  • met een kleine investering in vastgoedstyling behaalt u een groot rendement

  • er minder wordt afgeboden op de vraagprijs

  • dankzij vastgoedstyling wordt er minder afgeboden op de vraagprijs
  • 77% van de kopers kan zich gemakkelijker zijn nieuwe thuis inbeelden

  • kandidaat-kopers beslissen binnen de 90 seconden of de woning hen aanstaat of niet

  • u verkoopt uw vastgoed tot 6 keer sneller tegen de beste prijs

STYLING & PRESENTATIE DOEN KOPEN

De ProjectRegisseur weet als geen ander hoe een huiselijke sfeer te creëren voor potentiële kopers door meubels, decoratie en accessoires strategisch te plaatsen. Onze vastgoedstylisten kijken met de ogen van de potentiële koper naar het geheel en zeggen wat deze nooit zal vertellen aan de eigenaar.

Onze inrichtingen en pakketten met huurmeubels en/of kartonnen meubelen zorgen voor een frisse, lichte en eigentijdse sfeer die een zo groot mogelijk publiek aanspreekt. Via homestaging belichten we de sterke punten en de mogelijkheden van uw woning. Daarnaast nemen onze interieurstylisten eventueel verkoopstorende elementen weg om uw pand zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en te onderscheiden van andere woningen. Indien nodig begeleiden we u met achterstallig onderhoud en kluswerk of voeren we dat voor u uit.  

Of het nu gaat om leegstaand of bewoond vastgoed, een kijkwoning of nieuwbouwproject, elk pand heeft nood aan vastgoedstyling.

We zijn er voor projectontwikkelaars, bouwpromotoren, vastgoedmakelaars en particulieren. Dankzij de ervaring, professionaliteit en flexibiliteit van de ProjectRegisseur kunt u rekenen op een snelle aanpak binnen elk budget.

Geen vraag is ons te gek of te veel om uw woning, vastgoed of modelappartement sneller en aan de juiste prijs te verkopen.

Hoeveel kost vastgoedstyling?

Vastgoedstyling is geen kost, maar een investering waardoor je je vastgoed sneller en aan een betere prijs kan verkopen. Vastgoedstyling kan al vanaf 175,00€ excl. 21% BTW. Benieuwd naar de mogelijkheden?