Terrasselt in Hasselt

Terrasselt bevindt zich in de Meldertstraat, pal in het centrum van Hasselt. Hier sprankelt de buurt, wenken de winkelstraten, lonken de terrassen. Sfeervolle doorsteekjes brengen je snel tot in het hart van de winkelstad. Binnen regeert de stilte. Dankzij het grote binnenpark en de goede isolatie. Rustgevende leefbaarheid op een Triple A-locatie.

 • Goed nieuws, ons huis is verkocht aan de vraagprijs. We hadden nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Bedankt voor alle hulp bij het opruimen en de mooie foto’s. Jullie zijn geweldig.
  Fam. Vanseveren - Maasmechelen (verkoopcoaching Walk, Talk & Do)
 • Bjorn, ik kan niet genoeg zeggen hoe blij wij waren dat je ons bijstond bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Het zag er inderdaad verouderd uit maar met jullie meubels zou ik er bijna zelf terug gaan wonen. Het huis is afgelopen vrijdag verkocht aan een jong koppel, een hoofdstuk dat we kunnen afsluiten. Laat je weten wanneer je alles komt ophalen. Merci.
  Fam. Trippaerts - Tessenderlo (OpruimRegisseur & Verhuur meubelpakket Relax)
 • Ik was eerst sceptisch om aan styling te doen voor mijn appartement.  Maar nu ik het zelf heb kunnen ondervinden en het getekend contract op zak heb, zeg ik overtuigend en welgemeend BEDANKT. Zelfs mijn makelaar was onder de indruk.
  Maarten C. - Beringen (verhuur meubelpakket Karton Relax)
 • Het was voor ons de eerste keer om met jullie kartonnen meubels te werken en het resultaat mocht er zijn. We kregen zeer veel positieve reacties en het appartement voelt direct huiselijk aan. Top service en tot een volgende opdracht.
  Bouwonderneming Verhelst - Diest (verhuur meubelpakket Karton Relax)

 • Maatsch. zetel: Genkerweg 67 - 3690 Zutendaal

 • Magazijn: Weg naar Zutendaal - 3630 Maasmechelen
 • BTW BE 0893 221 827

webdesign door Webcube, grafisch bureau